Tapahtumat

TARINOITA VÄÄRNISTÄ tilauksesta sopimuksen mukaan ympäri vuoden. Pappilan esittely huomioiden vieraiden toiveet ja tilaisuuksien tunnelmat. Mahdollisuus lisätä myös musiikkohjelmaa.
* Ehdota Sinulle sopivaa aikaa info@vaarninpappila.fi tai 050-330 3389 
Hinta 6 euroa/hlö. Ryhmät, opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 5 euroa/hlö.
Alle 18 v. veloituksetta, alle 5 hlön ryhmät 10 euroa/hlö.

***

Su 10.11. klo 15 Isänpäiväkonsertti: The Rissassons! Yleisön pyynnöstä kotiareenalla keikalla Jarkka Rissanen, kitarat ja laulu, Eino Rissanen, basso ja Kalle Rissanen, rummut. Liput 10,- sis. tarjoilun.

Su 17.11. klo 15 Mies veistosten takana. Kirjailija Minna Kettunen kertoo Eemil Halosesta sanoin ja kuvin kesäkuussa ilmestyneen "Suomalaisuutta veistämässä - Eemil Halonen, nuoren kansan kuvaseppä" -teoksen pohjalta. Liput 10,- sis. tarjoilun.

To 5.12.2019 klo 13 Teoksen julkistamistilaisuus: "Puustelli ja pytinki - Väärnin pappilan asukas- ja rakennushistoriaa" ilmestyy. Toimittajat Minna Kettunen, Tatu Ollikainen ja Hannu Puurunen. 
Ketä pappilassa on asunut 250 vuoden aikana? Miltä pappila on näyttänyt eri aikoina? Millaisia tapettikerroksia seinät kätkevät? Miksi Juhani Aho syntyi Väärnissä? Miten peruskorjaushanke sujui?
Runsaasti kuvitettu, 180 sivua, kovat kannet. Ennakkotilaushinta 50 euroa. Tilaukset info@vaarninpappila.fi . 
Tilaisuudessa on musiikkiohjelmaa ja sinne on vapaa pääsy.

Tapaninpäivänä 26.12.2019 klo 12 Pappilan joulukirkko. Lapinlahden seurakunnan jumalanapalvelus. Ville Hassinen on liturgina ja saarnaa. Kanttorina Minna Kettunen, pappilan perhe mukana palvelemassa.
Vapaa pääsy, kirkkokahvit. Kolehti Väärnin Pappilan toiminnan hyväksi.

Loppiaisena 6.1.2020 kirkkokahvit klo 11.30 ja Siioninvirsiseurat. Vapaa pääsy, kolehti Herättäjä-yhdistykselle.