Väärnin Pappila

You are here:   Home > Tapahtumat

TAPAHTUMAT

Esillä 5.9.2021 saakka Pekka ja Kalle Halosen maalaukset osana Taidemuseo Eemilin kesänäyttelyä. Sekä maalausten että koko Väärnin Pappilan esittelyt sopimuksen mukaan. Ehdota Sinulle sopivaa aikaa puh./WhatsApp 050-330 3389 tai info@vaarninpappila.fi Yli 10 hlön ryhmät 5€/hlö, 1-9 hlöä 8€/hlö, alle 18 v. vapaa pääsy. Maksu kortilla tai käteisellä tasarahalla.

OHJELMALLISET KESÄILLAT

Järjestetään vallitsevien rajoitusten puitteissa. Saatavilla kasvomaskeja ja käsidesiä, tarjoilu järjestetään väljästi.

To 1.7. klo 19 Suomalaisen musiikin konsertti. Miten musiikki ja taide-elämä vaikuttivat identiteettime syntyyn 1900-luvun alussa? Mm. Sibeliuksen, Kuulan ja Merikannon säveliä sekä tarinoita sävelten synnystä. Minna Forsberg, viulu ja Leena Toivanen, piano. *Liput 20€ sis. kahvi- ja teetarjoilun.*Suomalaisuutta veistämässä - Eemil Halonen, nuoren kansan kuvaseppä -arvoteoksen (180€) ostajille konserttiin on vapaa pääsy. 
*Maksu kortilla tai käteisellä tasarahalla.

To 9.7. klo 19 Opastettu kierros: tutustutaan Väärnin Pappilan historiaan, kunnostukseen ja taideteoksiin. Liput 5€. *Maksu kortilla tai käteisellä tasarahalla.

To 15.7. klo 19 Kesäillan konsertti: Timo Ylinen, laulu ja kitara sekä Jarkka Rissanen, kitara ja laulu. Tämän kauniimmaksi miehinen laulu- ja kitaramusiikki tuskin voi mennä! Duo esittää mm. ohjelmistoa tulevalta yhteiseltä albumiltaan. Liput 20€ sis. pientä tarjoilua. *Maksu kortilla tai käteisellä tasarahalla.

To 22.7. klo 19 Eemil Halosen jalanjäljillä -tarinakonsertin kantaesitys. Minna Forsberg, viulu, Leena Toivanen, piano ja Minna Kettunen, kerronta. *Liput 20€ sis. tarjoilun. *Suomalaisuutta veistämässä - Eemil Halonen, nuoren kansan kuvaseppä -arvoteoksen (180€) ostajille konserttiin on vapaa pääsy. *Maksu kortilla tai käteisellä tasarahalla.

Su 25.7. klo 19 Kesäillan konsertti: Jaana Laasonen, laulu ja Tapio Kallio, kitara. Rakkauslauluja. Liput 20€ sis. tarjoilua

Su 8.8. klo 19 Eemil Halosen jalanjäljillä -tarinakonsertin uusintaesitys! Ohjelman kantaesitys sai 22.7. vahvan vastaanoton. Minna Forsberg, viulu, Leena Toivanen, piano ja Minna Kettunen, kerronta. *Liput 20€ sis. pienen tarjoilun.
*Suomalaisuutta veistämässä -arvoteoksen ja taidekirjan (180€) tapahtuman yhteydessä ostajille konsettiin on vapaa pääsy. *Maksu kortilla tai käteisellä tasarahalla.

**

Su 29.8. klo 19 (Huom. muuttunut aika) Siioninvirsiseurat. Veisataan vanhoja ja uusia virsiä, sana on vapaa. Vapaa pääsy, kahvitarjoilu.