Väärnin Pappila Oy > Tapahtumat

Tapahtumat

TARINOITA VÄÄRNISTÄ tilauksesta sopimuksen mukaan ympäri vuoden. Pappilan historian ja kunnostuksen, Juhani Ahon vaiheiden ja Halosen taiteilijasuvun kättentöiden esittely huomioiden vieraiden toiveet ja tilaisuuksien tunnelmat. 
* Ehdota Sinulle sopivaa aikaa info@vaarninpappila.fi tai 050-330 3389 
Hinta 6 euroa/hlö
Ryhmät, opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 5 euroa/hlö
Alle 18 v. veloituksetta
Alle 5 hlön ryhmät 10 euroa/hlö

***

PAPPILAN KESÄILLAT klo 19:

Ke 11.7. Duo Tikkursby - Kantelekonsertti ja -työpaja
To 19.7. Pappilan piano 100 vuotta - AnnaMaria McElwainin konsertti. Sibelius, Chopin, Rautavaara, Ravel, Debussy. Kuopiolainen ja kansainvälinen pianisti esiintyy.
To 26.7. Tarinoita Väärnistä - Esittelykierros pappilassa. Tutustutaan mm. käsinmaalattuihin tapetteihin ja Halosen suvun taideteoksiin ja kätten töihin.
To 2.8. Pappilan piano 100 vuotta - Siiri Järvilehdon tarinakonsertti. Piano Siiri Järvilehto, juontaa Anu Sorjonen. Mukana Minna Forsberg ja Tatu Ollikainen.
Pe 3.8. Dave Forestfield & Jarkka Rissanen 
* Tilaisuudet alkavat klo 19. Liput 10 euroa sis. kahvitarjoilun

PAAVON PATIKKA - SORATIEN PYHIINVAELLUS
La 11.8.2018 klo 8-19

Patikka Paavo Ruotsalaisen (1777-1852) elämänvaiheita ja Onkiveden rantoja seuraillen. Mahdollisuus oman elämän kuulosteluun siinä samalla. Taukopaikoilla kuunnellaan mietiskelytekstejä ja veisataan Siionin virsiä. Kokoontuminen aamulla Väärnin Pappilaan, kuljetus Paavon syntymäkylälle Tölvälle Kaijansaaren kappeliin, josta patikka alkaa. Lopuksi palataan Väärniin, jossa oli pappila jo Ruotsalaisen aikaan.

Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. Tiedustelut ja ilmoittautumiset info@vaarninpappila.fi 
Hinta 45 euroa sis. kuljetukset, retkiateriat ja -juomat, huoltoauton, saunan sekä patikanohjaajan vetämän ohjelman (huom. ei vakuutuksia). Kävelyreitin pituus 21 km. 
* Toteutetaan yhteistyössä Lapinlahden seurakunnan kanssa
* Patikanohjaajana retriitinohjaaja Minna Karttunen
* Idea ja käsikirjoitus kirjailija Minna Kettunen
Tulostusversio

Väärnin Pappila Oy