Väärnin Pappila Oy > Palvelut ja hinnasto > Ohjelmapalvelut

Ohjelmapalvelut

TARINOITA VÄÄRNISTÄ Suosituin tuotteemme. Mukaansatempaava ja vieraiden mielenkiintojen mukaan painotettu kertomus Pappilan historiasta sekä pappilan kunnostamisesta ja nykynäkymistä, kuten käsinmaalatuista tapeteista, Juhani Ahosta jne. Kesto min. 20 min, ryhmille suositellaan min. 30 min. * HINTA: 6 €/hlö; ryhmät, eläkeläiset ja työttömät 5 €/hlö, alle 18 v vapaa pääsy

Ryhmät huom.! Upea Taidemuseo Eemil Lapinlahdella on avannut ovensa. Tulkaa tutustumaan uudistuneeseen ja laajentuneeseen taidemuseoon ja sitten Väärnin Pappilaan, jossa myös on esillä Halosen suvun taideteoksia ja käsityötä. HALOS-KAHVIT PAPPILASSA sis. esittelyn sekä pannukahvit, haudutettua teetä sekä toiveen mukaan suolaista tai makeaa, esim. kasvis-juustopiiraan tai marjatalkkunahuttua. Hinta 8 €/hlö (yli 6 hlön ryhmille), 10€/hlö (6 hlöä tai vhemmän).

Taidemuseo Eemil: tiedustelut info(a)eemil.fi, 040-1872 678. 

Tiedustelut Väärnin Pappilasta: info(a)vaarninpappila, 050-330 3389.

KAHVIKONSERTTI TALON TAPAAN. Pappilan isäntäväki esiintyy: Minna Kettunen, laulu ja Jarkka Rissanen, kitara. Ohjelmassa Minnan folk- ja countryhenkisiä lauluja, joissa liikutaan Savon maisemissa ja ihmiskohtaloissa sekä tarinoita laulujen synnystä. Sis. kahvi- ja teetarjoilun pikkumakean kanssa. Kesto n. 30 min. * Neuvotella voidaan myös kokonaisista konserteista, isommasta kokoonpanosta, muista esiintymispaikoista sekä vierailevista esiintyjistä. * HINTA 10 €/hlö (yli 6 hlön ryhmille).

PAAVON PATIKKA - Soratien pyhiinvaellus. Tilaa päivän ohjelma Paavo Ruotsalaisen (1777-1852) jalanjälijllä. Sisältää ohjatun patikoinnin mietiskelyhetkineen, kuljetukset, ateriat ja saunan. Idea ja käsikirjoitus Minna Kettunen, patikanohjaajana retriitinohjaaja Minna Karttunen. Paavon patikka toteutettiin ensimmäisen kerran 13.6.2015. Tiedustelut Minna Kettunen 050-330 3389, minna.kettunen(a)vaarninpappila.fi .

KVARTOLOGI eli neljä Juhani Ahon aikalaisnaista kertoo hänestä. Minna Kettunen esittää kirjoittamansa tekstin, joka tilattiin Kuopion Kirjakantin avajaisiin marraskuussa 2011. Kesto n. 15 min. * HINTA 8 €/hlö (yli 6 hlön ryhmille).

KULTTUURIKINKERIT Vanhemman väen oma ohjelma. Minna-emäntä tarinoi ja jututtaa, lauletaan lauluja vanhoilta kansakouluajoilta, runoillaan ja muistellaan. Kesto noin tunti. Ohjelma on saanut hyvän vastaanoton mm. palvelutaloissa ja päiväkeskuksissa. * HINTA 8 €/hlö (yli 10 hlön ryhmät).

"Pappilan esittely ja laulut tekivät hyvää mielelle ja sielulle. Kiitos!" - "Kiitos meidän kaikkien puolesta tarinoista, laulusta ja maistuvasta ruuasta, oli kiva käydä! Suositellaan muillekin!" - Väärnin Pappilan asiakkaiden palautetta

Halosten jäljillä - Opastettu kierros taiteesta kiinnostuneille ryhmille.  Väärnin Pappilan tapetit on käsinmaalattu jäljiltellen 1800-luvun puolivälissä käsinmaalattuja tapetteja, joiden tekijä on koristemaalari Olli Halonen, taiteilija Pekka Halosen isä. Ollin kädenjälkiin on pappilan seiniin jätetty "aikaikkunoita".
Väärnin Pappilassa on esillä myös muuta Halosen taiteilijasuvun tuotantoa, kuten Eemil Halosen muotokuva Juhani Ahosta, Kalle, Antti ja Marja Halosen maalauksia sekä Anna Halosen mattoja.
Pappilasta jatketaan kiertoajelulle kirkonkylälle ja Lapinlahden hautausmalle Halosten sukuhautojen veistosten äärelle sekä lopuksi Taidemuseo Eemiliin. Halosiin perehtynyt tietokirjailija Minna Kettunen opastaa. Kesto noin 1-1,5 h + vierailu Taidemuseo Eemilissä.

Hinta alkaen 6 €/hlö + Taidemuseo Eemilin pääsyliput ja opastukset. 

Pyydä tarjous info@vaarninpappila.fi. 
Taidemuseo Eemilin pääsylippujen hinnat: www.eemil.fi  ja opastusten varaus: info@eemil.fi.Tulostusversio

Väärnin Pappila Oy